Resultaten voor workshop thuis

Home
workshop thuis
Workshop thuis Workshopwinkel Met Hart en Ziel.
Allemaal bedoeld om je als vrouw in je kracht te zetten, je te ondersteunen om in je kracht te blijven; of gewoon voor de lol. Dat kan natuurlijk ook! Heb je een workshop gezien die je leuk vindt en wil je deze workshop thuis of op locatie organiseren?
SEO Workshop
Workshops Droomwolk.
Na een korte uitleg over de workshop gaan we gezellig aan de slag. Er zijn leuke voorbeelden en de kinderen worden geholpen door de Droomwolk begeleiding. Wanneer Droomwolk de workshop bij u thuis komt organiseren, dient u zelf het eten en drinken alleen nog te verzorgen.
workshop voor kinderfeestje
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Creativiteit wordt beloond tijdens deze workshop. Thuis zullen ze ook blij zijn met je bakkunsten want vanaf nu mag je voor iedere verjaardag een vlaai maken! Ben je geïnteresseerd in deze workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.
kookstudio 25
CREATIEVE WORKSHOPS IMAKIN.
Ga lekker een middag of avond creatief aan de slag! IMAKIN geeft creatieve workshops op locatie bijvoorbeeld bij je thuis. Het is ook de perfecte activiteit voor een babyshower, vrijgezellenfeest, bedrijfsfeestje of verjaardag. Hieronder een overzicht van de creatieve workshops die IMAKIN standaard aanbiedt. Heb je zelf een ander idee, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wil jij leren handletteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou!
workshop kinderfeestje thuis
Workshop met vrouwen? Ook thuis de leukste workshops voor vrouwen!
De workshop met vrouwen krijgt een creatieve draai door een creatieve workshop, die door vrijgezellenfeest-workshops.nl wordt verzorgd. Wij verzorgen legio creatieve workshops voor zowel grote als kleine groepen vrouwen op elke locatie die je maar wilt: ook bij iemand thuis.
workshop kinderfeestje thuis
Workshop Thuis.
Exclusief reiskosten à 025, per km. Een interactieve workshop waarin ongeveer 30 gebaren aangeleerd worden die je de volgende dag al kunt gaan toepassen. Verder wordt een stuk theorie behandeld zodat de achtergrond en het waarom van babygebaren verduidelijkt wordt.
soorten sushi
Zo geef je je eigen cocktail workshop thuis Rising Moon.
Maar je kan ook eerst zelf oefenen met een cocktail workshop thuis. In 5 simpele stappen maak je een fruitige tequila cocktail thuis. Nodig allereerst vrienden of familie uit bij je thuis zorg dat ze die avond niet meer hoeven te rijden.
Workshops aan huis Leemshop.
Een workshop op maat is een cursus en adviesgesprek in één. In een workshop op maat ga je thuis aan de slag met de materialen waar jij mee wilt werken. Wil je leren werken met basisleem en leemfinish en leemverf?
Kookworkshops Diner Thuis. Diner Thuis de plek voor een vergadering, meeting, bruioft en private dining in Den Haag.
Tijdens de workshop maken we een heerlijke high tea bestaande uit zoetigheden, hartigheden en bonbons. We maken een mooi buffet met etagères en het mooiste servies van Diner Thuis. Na de workshop geniet men van alle heerlijkheden. High Tea workshop vanaf 4950.,
Workshop Thuis Barista KoffieSociety KoffieSociety. Workshop Thuis Barista KoffieSociety.
Workshop Thuis Barista. vrijdag 31 juli 2015 @ 1300: 1600.: Workshop Thuis Barista. Workshop Thuis Barista. Deze leerzame en inspirerende workshop geeft je een kijkje in het vak van een barista. Leer alles over koffie en voorkom een depresso door het bereiden van je eigen espresso.

Contacteer ons