Meer resultaten voor workshop cocktails maken vrijgezellenfeest

Home
workshop cocktails maken vrijgezellenfeest
Vrijgezellenfeest Amsterdam of workshop 15 tot 75 p.p.
Je ontvangt meer informatie die je direct kan helpen bij het opzetten van een spetterend programma voor je vrijgezellenfeest Amsterdam, Amstelveen of Aalsmeer. We wensen je bij voorbaat al veel inspiratie toe. En de vrijgezelle vrienden en vriendinnen van de bruid of bruidegom nodigen we van harte uit om een kijkje te nemen op onze singlereizen website. Cupcakes maken in Amsterdam, kookworkshop, paaldansen, lipdub of filmuitje, muzikaliteit tijdens een percussie workshop, ontspanning tijdens een high tea, cocktails maken, lachen tijdens een lachworkshop, burlesque, bonbon workshop in Amsterdam, sushi leren dansen, salsa dansen of sieraden maken.
vochtbestrijding
Amsterdam Cocktail Workshop Bols.
Verras vrienden, familie of collegas met deze spectaculaire cocktail workshop in Amsterdam! Leer zelf de beste cocktails maken onder begeleiding van een professionele bartender. Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt, ben je op zoek naar een origineel idee voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje of heb je gewoon zin in een gezellige middag?
stelvoeten
Workshop Cocktails Maken Alkmaar Workshop Cocktail Shaken Alkmaar Vrijgezellenfeest en Bedrijfsuitje Alkmaar.
Bel 020 770 89 53 of mail ons! Uiteraard drinken jullie je zelf gemaakte cocktails op! De workshop cocktails maken wordt als vrijgezellenfeest veel geboekt! Deze cocktail workshop is ook aan huis of op eigen locatie mogelijk. Schrijf een review.
klooster
Cocktail workshop.
Shake en stirr en maak zelf een overheerlijke cocktail. Volg een workshop cocktails maken en leer de heerlijkste drankjes shaken of mixen zodat jij later thuis de perfecte gastheer of gastvrouw kan zijn voor vrienden, familie en kennissen. Niet alleen geschikt als vriendinnenuitje of als vrijgezellenfeest voor vrouwen, maar ook zeker bedoeld als vriendenuitje of als een vrijgezellenfeest voor mannen.
outplacementbureau utrecht
Cocktail workshop De leukste vrijgezellenfeesten van Amsterdam. Cocktail workshop De leukste vrijgezellenfeesten van Amsterdam.
De Cocktail workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest! Lukt het jullie om een Mojito, Caipirinha, Long island ice tea, Sex on the beach, Cosmopolitan of de Daiquiri te maken? Of wordt het een compleet eigen creatie? De gene met de lekkerste cocktail gaan natuurlijk niet met lege handen naar huis. Jullie kunnen kiezen voor twee of drie cocktails.
spaarsysteem
Cocktail workshop vanaf 2750, p.p.
Leer verleiden met je eigen exotische hoogstandjes tijdens een workshop cocktails maken. En wie weet. misschien ben je de bedenker van een nieuwe cocktail! Cocktail workshops door heel Nederland. Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop in steden als Amsterdam, Haarlem, Tilburg, Eindhoven, Breda, Maastricht, Groningen, Utrecht en andere steden in Nederlabd schudt je ze zo uit de mouw. Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin film Cocktail. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens je personeelsuitje of vrijgezellenfeest in de stad van jouw voorkeur.
COCKTAIL WORKSHOP vanaf 2150, p.p. Op iedere gewenste locatie in NL! SHAKE IT COCKTAIL WORKSHOP COCKTAIL SHAKEN.
Welke locatie u ook in gedachte heeft, wij maken uw feest compleet! Uiteraard behoren ook de alcoholvrije cocktails Bobtails, smoothies en de champagneservice tot de mogelijkheden. Heeft u binnenkort een privefeest, personeelsfeest of vrijgezellenfeest? SHAKE IT verzorgd onze cocktail workshop op iedere gewenste locatie in heel NL!
Cocktailworkshop vrijgezellenfeest BarEntertainment.
Onze bartenders zullen jullie niet alleen ongeveer 15, uur lang verschillende cocktails laten shaken, ook zullen zij op een entertainende wijze verschillende flair moves showen, die jullie later zelf gaan oefenen. Deze workshop maakt van het vrijgezellenfeest een onvergetelijke tijd vol plezier en entertaining. Is er een speciale cocktail die jullie willen maken maar niet op onze cocktailkaart staat of willen jullie ook een aantal alcoholvrije cocktails bereiden?
Cocktail Workshop bij u thuis Leer cocktails maken op locatie.
Met de workshop cocktails maken heb je het ultieme vrijgezellenfeest uitje binnen! Wil je meer informatie over de workshop, stuur dan een mailtje naar info@cocktailmoves.nl. Wij denken graag mee over de mogelijkheden om jullie vrijgezellenfeest onvergetelijk te maken! Wilt u meer weten?

Contacteer ons