Meer resultaten voor actieve workshop

Home
actieve workshop
Actieve en sportieve workshops in Amsterdam Puur Amsterdam.
Actieve workshops in Amsterdam. Puur Amsterdam laat u graag in actie komen met deze spannende en actieve workshops. Allemaal geweldige activiteiten waarbij u en uw team gewoon beter worden! Laat de musketier in u los tijdens het schermen met floret! Liever strijden aan de pokertafel? Ook dat is snel te leren! Deze workshops zorgen dat u en uw gasten een goede tijd hebben en grenzeloos genieten. Heeft u vragen? Bel ons op 020-6260016 Ma t/m vrij: 8.30-17.30 uur. Stuur ons een bericht Ga naar contact. Chat met ons Begin met chatten. Sorteer op: Sorteer op.: Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Bewaar uw favorieten en vraag in één keer een offerte aan voor meerdere activiteiten. Schermen is verrassend en uitdagend. Actief en toch genoeg stof tot nadenken. Precisie, reflexen, strategisch denken, souplesse en kracht. Daar gaat het om! Ontdek uw eigen krachten en leer hoe uw vrienden of collegas de strijd aan gaan. 0130: uur minimaal 10 personen vanaf 2750, p.p. Dit is een workshop waar u echt wat aan heeft.
workshop koken
Workshops; actieve, creatieve, culinaire, muzikale workshops.
Dit kunt u doen door te mailen naar info@evenemententeam.nl of ons te bellen via de telefoon; 085-250 06 55. Vindt bij ons organisatiebureau een passende workshop voor uw teamuitje. Let op: voor alle workshops geldt een minimale deelname van 20 personen!
machine stelvoeten
Actieve workshop, Actieve workshops, Workshop actief, Workshops actief Boksen als metafoor.
Rob van Ham. Als je op zoek bent naar een actieve workshop waar deelnemers een knallende ervaring willen hebben, overweeg dan om een workshop te laten organiseren met boksen als metafoor. Boksen is een sport die we kennen waarbij het gaat om winnen en verliezen te koste van de ander.
karretje
Actieve workshops op het strand of locatie Dreams Events.
Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen. Je kunt een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedereen een passende workshop aanwezig is. We hebben de keuze uit diverse sportieve en actieve workshops zoals longboarden, powerkiten, freerunnen, skateboarden en BMX-en.
outplacementbureau betekenis
Workshop, creatieve en actieve workshops.
In Avonturenpark Valdeludo raak je niet uitgespeeld! Themafeesten en actieve uitjes in Twente. geopend: geopend op afspraak of bel 31 0548 518 505 voor meer informatie. RIJSSEN, OVERIJSSEL Een ritje met een echte limousine, de bossen in met een buggy of dansen op een gaaf themafeest!
spaar rentes
Actieve workshops voor groepen op het strand van Scheveningen!
Onze actieve workshops zijn ook los in te boeken. Dus of het nu gaat om een geheel verzorgd bedrijfsuitje Scheveningen of om alleen één van onze actieve workshops, u kunt altijd bij ons terecht. Expeditie Robinson Scheveningen. Workshop krav maga.
Workshops.
De actieve workshops richting zich vooral op bewegen, de naam zegt het al. Wat dacht u van een workshop boogschieten, sabelschermen of één waar je een echte Nieuw Zeelandse Haka leert. Daar wordt overigens zeker bij gelachen! Samenwerking is tijdens de actieve workshops het sleutelwoord.
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Natuurlijk hebben we ook actieve workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van salsa workshops, golfclinics, percussie workshops, workshop paaldansen, graffiti workshop, Burlesque workshop dansen en buikdans workshops. Voor de liefhebbers van alcoholische versnaperingen zijn er tenslotte cocktail workshops, whisky proeverijen, bierproeverijen en wijnproeverijen.
Leuke workshops.
U bent op zoek naar een onvergetelijke workshop voor uw bedrijfsuitje of evenement? Wij hebben een ruim aanbod van actieve workshops, creatieve workshops en sportworkshops. Onze workshops vinden plaats in het hele land en kunnen zelfs op uw eigen locatie worden georganiseerd.

Contacteer ons