Meer resultaten voor workshop zwolle creatief

Home
workshop zwolle creatief
Workshops en cursussen in Zwolle Cursussen-en-workshops.nl.
Bezoek je onze website dan ga je akkoord met de cookies. Intensive course traditional portaiture 5 daagse. Renowned master portrait painter Nicholas Beer will be teaching a one-week intensive portrait course in Zwolle The Netherlands. This is a rare opportunity to learn from a true master. Taal Cultuur Schilderen Creatief. Goudwerk is een cursusatelier in Zwolle.
training creatief denken
Werkplaats13 Creatieve workshops.
038 421 11 95. Los met de kwast. Painting in the dark.
creatieve cursussen
Schildercursus / Workshops Colourado Zwolle.
Emanaties van de Adelaar. This is not Here. Uit en in het Licht. 3 Steps to Heaven. Onder de naam Colourado staat o.a. voor kleurrijk en veelzijdigheid worden er cursussen tekenen en schilderen gegeven voor beginners en gevorderden. Inhalen les mogelijkheden Papier en doeken in de les verkrijgbaar 10% korting op ander materiaal bij Busch vd Worp Kunstbibliotheek voor Naslag/Inspiratie etc. In een beginnerscursus wordt aan mensen die geen of nauwelijks ervaring met tekenen en schilderen hebben op een eenvoudige maar degelijke manier de mogelijkheid geboden hiermee kennis te maken.
sushi zwolle
Schrijfcursussen in Deventer en Zutphen.
Schrijfcursussen in Deventer en Zwolle. Schrijfcursussen in Deventer en Zwolle. Schrijfzicht geeft verschillende schrijfcursussen in Deventer en Zwolle. Bij de Leeuwenkuil in Deventer starten in augustus 2015 Schrijven voor beginners Korte verhalen schrijven Levensverhalen schrijven. Voor meer informatie en aanmelding zie de website https//www.leeuwenkuil.nl/cursuszoeker/volwassenen/schrijven. In Zwolle starten nieuwe cursussen september. Deze cursussen vallen onder de Schrijversvakschool Groningen en worden gegeven op De Verhalenboot in Zwolle. Voor meer informatie en aanmelding zie de website http//www.schrijversvakschoolgroningen.nl/.
sushi zwolle
Workshops creatief in Zwolle Uitjesbureau.
Op zoek naar creatieve workshops? De leukste workshops hebben wij voor u geselecteerd en wij garanderen u een geslaagd evenement! Maak uw keuze uit de onderstaande creatieve workshops. U kunt ook uitgebreid zoeken. Totaal 24 uitjes gevonden. Na een korte uitleg over wat graffiti nu eigenlijk is en de bijbehorende vaktermen is het tijd om te beginnen. Of u net zo goed bent als de professionals moet nog blijken. BTW Vanaf 15 personen. Lees meer Workshop Schilderen. Creativiteit aan de top!
kookstudio zwolle
Graffitiworkshop.eu.
Deze urban locaties waar professionele graffiti artiesten ook oefenen worden ook wel Halls of Fame genoemd. De workshop kan op onze locatie in Zwolle worden gehouden maar een workshop bij u op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Wij beschikken over verschillende constructies waarmee we op locatie een groot en flexibel werkvlak kunnen maken uiteraard dekken we de ondergrond dan goed af. Onze workshops kunnen zowel binnen als buiten worden gegeven als een op zichzelf staande activiteit of binnen een groot evenement of feest. Wilt u meer informatie over onze locaties of wilt u de workshop niet in Zwolle maar juist op een andere locatie volgen?
Home.
Bij ons kun je terecht voor een brede keuze in danslessen theaterlessen muzieklessen en kunstlessen voor jong en oud. Onze lessen proberen wij zo laagdrempelig mogelijk te houden zodat iedereen uit Zwolle en wijde omtrek gebruik kan maken van onze lessen. Denk bijvoorbeeld aan gunstige tarieven geen strenge kledingvoorschriften en sfeervolle professionele ruimtes. Zo bieden wij sinds kort ook goedkope privélessen muziek aan met een ruime keuze aan muziekinstrumenten maar DJ-lessen zanglessen en groepslessen kunnen ook kun je in diverse theatergroepen met ons meespelen hebben we een open atelier waar je onder begeleiding van een professioneel docent kunt werken aan je eigen kunstwerken en kun je je hart ophalen bij onze ruime keuze aan danslessen vanaf 2 jaar.
Workshop of vrijgezellenfeest Zwolle 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Zwolle kookworkshop paaldans workshop cupcakes leren maken genieten van een high tea workshop lachen burlesque leren dansen shaken tijdens een cocktail workshop helemaal losgaan tijdens percussie workshop bonbons maken in Zwolle sushi of sieraden maken en salsa leren dansen. Het is zo maar een greep uit het brede assortiment wat Onemotion te bieden heeft. Onemotion staat nooit stil en staat altijd open voor nieuwe workshops en dus uitbreiding. Van wijnproeverij Zwolle workshop schilderen visagie bier proeven taarten leren maken whisky proeverij tot een graffiti workshop in Zwolle. In vele steden en hun omgeving kun je dit aanbod vinden. Bij Onemotion staat de bezoeker altijd voorop. We houden graag ons assortiment uitdagend trendgevoelig en voor verschillende seizoenen in Zwolle.
Creatieve cursus Zwolle STORING AUB de kunst van het creatieve dwalen STORING AUB cursussen workshops en coaching beeldende kunst creativiteitsontwikkeling.
Op zoek naar een creatieve cursus in Zwolle? Storing AUB is een plek voor inspiratie en experiment ontwikkeld om jouw eigen creatieve talenten te stimuleren. Alle makers van kunst zijn hier welkom of je nu fotografeert filmt schildert tekent ruimtelijk werkt schrijft collages maakt of andere creatieve dingen doet. Storing AUB gaat niet over technische vaardigheden die heb je vast al volop of je ontwikkelt ze vanzelf maar over jou als maker je werkproces en de zeggingskracht van het beeld. Lees op deze website alles over de cursussen van Storing AUB in Zwolle.
De Kookstudio van Zwolle Verschillende kookworkshops naar thema.
Bij iedere workshop staat een thema centraal. De opzet van een tapas workshop is net even anders dan bijvoorbeeld de Italiaanse variant. Bij de één maak je allerlei verschillende gerechtjes en bij de andere bereiden jullie een echt 3-gangen diner. Natuurlijk houden we graag rekening met persoonlijke wensen diëten en allergieën. Geef deze alsjeblieft vroegtijdig aan ons door! Liever een programma op maat waarbij iedereen vooraf zelf zijn lievelingsrecept mag aanleveren? Of een workshop waarbij alleen ingrediënten beschikbaar zijn in jullie lievelingskleuren? Een variant waarbij jullie eerst zelf groenten en fruit uit moestuin plukken? Wij denken graag mee.

Contacteer ons