Resultaten voor de conferentie

Home
de conferentie
Conferentie 11 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. de conferentie zelfst.naamw. Uitspraak: knfrntsi Verbuigingen: conferenties meerv. bijeenkomst waar mensen over een bepaald onderwerp praten Voorbeeld: een internationale conferentie beleggen over het milieu copy Kernerman Dictio. Gevonden op http//www.woorden.org/woord/conferentie.: het met elkaar praten vb: we houden een conferentie over dat onderwerp Synoniemen: gesprek bespreking onderhoud conversatie.
vochtproblemen
Koloniale Conferentie van Berlijn Wikipedia.
De Koloniale Conferentie van Berlijn was een bijeenkomst van vijftien Europese landen en de Verenigde Staten gehouden in Berlijn in 1884 1885, over de verdeling van Afrika. De staten gaven zichzelf hiermee een legitimering voor de zogenaamde Wedloop om Afrika.
machine stelvoeten
Face2Face: De Conferentie.
Sindsdien heb ik haar vele malen ontmoet. in de loop van 2013 groeide bij haar vanuit haar gevoelens van verontrusting het idee een conferentie met deze twaalf persoonlijkheden. Mensen die voor haar representeren wat haar zozeer ter harte gaat. Ook zij ergert zich aan de grenzeloze hebzucht, aan de achteloze vervuiling van de oceaan, aan de vernedering van vrouwen, aan rechteloosheid van minderheden.
scheiding
De conferentie van Potsdam IsGeschiedenis.
Dit resulteerde uiteindelijk in de atoomaanval op Hiroshima en Nagasaki, vlak na de conferentie van Potsdam. De eerste tekenen van de Koude Oorlog. Door een verkiezingsnederlaag op 25 juli tijdens de conferentie werd Churchill abrupt vervangen door de nieuwe vice premier Clement Attlee.
touchscreens
Agenda De Conferentie.
Locatie: Justitiepaleis, vergaderzaal op gelijkvloers A vleugel achter cafetaria Wie: Leden van de Conferentie Verantwoordelijke: Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij de verantwoordelijke voor de permanente vorming, Mr. Chris Verstappen chris@deconferentie.be De dading Nick Portugaels Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
online spaarsysteem
De Conferentie Startpagina Facebook.
Leden van de Conferentie schrijven zich in en betalen via www.deconferentie.be, niet leden kunnen per mail inschrijven via tom@deconferentie.be en betalen 20 EUR op de rekening van de Conferentie met nummer BE49 6300 6600 0071 met vermelding van heropvoering naam.
De of het conferentie? Welk lidwoord.
Wat rijmt er op conferentie. pressconferentie planconferentie mensenrechtenconferentie. Oefening van de dag. De Nederlandse taal goed onder de knie krijgen? Oefen dan elke dag de lidwoorden. Wij sturen elke dag om 7.15 een e-mail met de link naar de oefening van de dag.
De Conferentie.
Locatie: Justitiepaleis, vergaderzaal op gelijkvloers A vleugel achter cafetaria Wie: Leden van de Conferentie Verantwoordelijke: Voor verdere informatie kan u steeds terecht bij de verantwoordelijke voor de permanente vorming, Mr. Chris Verstappen chris@deconferentie.be Huur / handelshuur Kristof Vanhove Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.
Conferentie van Casablanca Wikipedia.
Generaal Giraud was reeds vroeg aanwezig op de conferentie maar generaal Charles de Gaulle, kwam pas toe op 22 januari 1943 na herhaaldelijk aandringen van Churchill en dreigementen dat zijn leiderschap en erkenning van de Vrije Franse beweging werd herzien indien hij niet kwam opdagen.

Contacteer ons