Meer resultaten voor workshop gorinchem

Home
workshop gorinchem
Home Mosamia.
De werkstukken bestaan uit glasmozaïek, soms gecombineerd met keramiek of porselein. Het samenspel van kleuren en vormen, de lichtwerking in het glas, het experimenteren met verschillende materialen en technieken, vormen keer op keer een uitdaging om iets nieuws te maken.
kookworkshop gorinchem
Workshops en cursussen in Gorinchem Cursussen-en-workshops.nl.
Workshop Zee-schilderen met olieverf alla-prima nat-in-nat. Workshop beeldhouwen in steen atelierbol." Meld workshop aan. Je hebt een account nodig om favorieten aan te maken of berichten achter te laten. Koppel Facebook voor een account. Gebruik facebook om in te loggen.
stelvoeten
Workshops Tuincentrum Sterk.
Onderaan deze pagina vindt u de eerstvolgende workshops. Klik hiernaast op de afbeelding en zie het gehele overzicht van de workshops van het najaar en kerst 2017 2018. Workshop bloemschikken voor groepen. Wilt u een gezellige workshop bloemschikken met vriendinnen, familie of collegas?
domeo-connect.fr
Workshop Volksuniversiteit Gorinchem.
boekhoudprogramma exact
Workshops Handlettering Gorinchem.
Per workshop is er ruimte voor maximaal 10 personen. Deelname aan één van de workshops kost 750. Kaartjes zijn vanaf nu te koop in de winkel. Koop je het boek van Martine bij ons in de winkel, dan kost deelname slechts 5., dinsdag 25 april 2017. 1100: tot 1630.: A Christmas Carol in Concert. AKF Finalistentournee 2017. Vijfzinnen Folk: On Shadows and Sunspots/Tim Elfring. Plaats je event. Jouw evenement ook op Mooi Gorinchem?
spaar systeem
Workshops Sweet IMA.
Bonbon-high tea-arrangement in samenwerking met Olala Chocola Gorinchem. Bij deze workshop die wij in samenwerking met Olala Chocola ambachtelijk chocolademakers in Gorinchem organiseren, gaat u eerst uw bonbons maken bij Olala Chocola en vervolgens kunt u genieten van een heerlijke high tea bij ons in de winkel.
Workshop Mamyloe.
Bak-workshop of kinderfeestje bij Sweet IMA! In november 2012 opende Sweet Ima de deuren in de gezellige binnenstad van Gorinchem. Bij Sweet Ima staat smaak voorop. Het woord Ima betekent in het Hebreeuws moeder. Maar ook warmte. Langendijk 22, Gorinchem.
Workshop glasmozaïek te Gorinchem.
Workshop glasmozaïek te Gorinchem. Gemiddeld een 93, uit 1 beoordeling. Een workshop glasmozaïek is een goed idee als je op zoek bent naar een leuke invulling voor een gezellige activiteit met vriendinnen, familie of collega's. In een dagdeel maak je een leuke schaal, sfeerlichtje, spiegellijst of iets heel anders.
Gorinchem Olala Chocola.
4201 HE Gorinchem. Javascript is vereist om deze map te bekijken. Stuur een e-mail. Dinsdag: 0900: 1730.: Woensdag: 0900: 1730.: Donderdag: 0900: 17.30 oktober t/m april koopavond tot 21.00. Vrijdag: 0900: 1730.: Zaterdag: 0930: 1700.: Bonbons maken Plus. Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop.
Workshops Mosamia.
De workshops vinden plaats in Gorinchem, maar kunnen eventueel op locatie gegeven worden. Je kunt alleen of met zn tweeën meedoen met een van de geplande workshops. Deze zijn op de zaterdagmiddag. Kom je liever met een eigen groepje op een andere dag? Dat kan ook, bel of mail dan even zodat we een geschikt moment kunnen plannen. Heb je nog vragen of bijzondere wensen? Laat het mij weten, ik probeer zoveel mogelijk aan ieders wensen tegemoet te komen. Klik hier voor een overzicht van de eerstkomende workshops en in te schrijven. Mosamia organiseert regelmatig een workshop glasmozaïek op de zaterdagmiddag.

Contacteer ons