Zoeken naar sieraden maken workshop

Home
sieraden maken workshop
Cursus en Workshops Den Haag Poelie Jansen Sieraden.
Hou je ook zo van sieraden met mooie stenen, dan is dit een leuke workshop om zelf een ring met een edelsteen te maken. Uit een zilverplaatje gaan we zelf een basisvorm voor een ring ontwerpen en op maat maken. Sieraden Workshop Zilveren hanger maken.
sieraden maken workshop
Workshop sieraden maken in Eindhoven Yska-Sieraden.
Workshops sieraden maken/edelsmeden in Eindhoven. Vanaf januari 2018 stop ik voorlopig met het geven van workshops. Het is tijd voor vernieuwing en ruimte voor mijn eigen collectie. De geplande workshops gaan natuurlijk nog wel door. Planning Open workshops 2017/2018. De eerstvolgende open workshops zijn op. Vrijdag 3 november 13.30 ca. Zaterdag 13 januari 2018 13.30 ca. Verras iemand met een mooi sieraad! Het is herfsttijd om lekker binnen te gaan zitten en mooie dingen te maken.
workshop koken
Workshops Kralenhandel.nl.
Workshop sieraden maken Free Style. Vanaf 1500, p.p. / Duur 25, uur De workshop Sieraden maken Free Style is ontzettend leuk voor de ongeremd creatieve geest, maar ook voor de mensen die. Workshop sieraden maken in onze workshopruimte of op locatie.
domeo-connect.fr
Workshop sieraden maken in centrum Groningen Style Consulting.
Workshop sieraden maken in centrum van Groningen. Wil jij ook naar huis met een hippe, zelfgemaakte sieradenset? Hebben jullie een groepje bijelkaar van minimaal 6 tot 16 personen bij elkaar? Dan kan een sieraden-workshop plaatsvinden. Deze gezellige sieraden workshop is heel geschikt voor bijvoorbeeld een groep vriendinnen, collega's, buurvrouwen/ moeders/ dochters/ schoondochters/ zussen/ schoonzussen, zelfs je oma kan mee!
outplacementbureau
WORKSHOP SIERADEN TIP Voor meer dan 100 vrijgezellen uitjes en teamuitjes Workshopevents.
Bedrijfsuitje van GO-KART IN bv Eigen locatie te Dordrecht Workshop sieraden maken 21 personen Vrijdag 6 november 2015. Bedrijfsuitje van GO-KART IN bv Eigen locatie te Dordrecht Workshop sieraden maken 6 personen Vrijdag 30 oktober 2015. Uitje voor stichting BBD Workshopevents te Dordrecht Workshop sieraden maken 5 personen Maandag 12 oktober 2015.
klantenpas
Workshop sieraden maken vanaf 3250, p.p.
Waar vind ik een workshop sieraden maken in mijn regio? Door op de onderstaande stedenlink van je keuze te klikken vind je meer informatie over de sieraden workshop in de regio van jouw voorkeur. Workshop sieraden maken: maak ze gewoon zelf.
Sieraden workshops 1001creatieveworkshops.nl.
Het is ook mogelijk om de workshop op jouw locatie te geven. Sieraden workshops Workshop Ibiza armband. Tijdens deze leuke sieraden workshop gaan we 3 armbanden maken. glaskralen armband en een armband van gekleurd koord met een bedeltje of kwastje.
Uniek Sieraad Workshops sieraden maken.
De workshops worden dagelijks gegeven in ons gezellige atelier aan het water, voor grote groepen maken we gebruik van een sfeervolle ruimte in Haastrecht. Ook een workshop op locatie is mogelijk, wij beschikken over een mobiel atelier. Iedereen die een zilveren sieraad wil maken is van harte welkom!
Sieraden workshop bij Oss Uden maak je unieke sieraden zelf.
Sieraden workshop, maak je unieke sieraad. Sieraden maken Kettelen met de mooiste zilver en glaskralen Rubber met flosjes gepunnikt, gedraaid geknoopt in variatie met glim of hout Leren veters met ornamenten Houten gravure's' Metaaldraad Veertjes, knopen en stofjes als het alto prima ding.
Workshop cursus sieraden maken edelsmeden Utrecht The Gold Xperience.
Hartstikke" leuke workshop sieraden maken, met ook nog eens een topresultaat. We zijn twee gelukkige mensen. Bekijk De resultaten. De basiscursus edelsmeden bestaat uit 7 lessen 3 uren waarin ik je stap voor stap uitleg geef en begeleid in het maken van je eigen sieraden.

Contacteer ons