Resultaten voor creatieve workshop breda

Home
creatieve workshop breda
creatieve cursus, workshop, breda, weerbaarheidstraining, schilderenCreatief Atelier Luna.
Wil je met een groepje vrienden, familie of collegas een creatieve workshop? Creatieve cursussen en coaching in Breda. Creatieve cursussen Breda. Voor volwassenen zijn er diverse cursussen en workshops waarbij je je creativiteit ontwikkelt. Hierover vind je informatie onder cursussen.
creatieve workshops
Creatieve workshops.
Workshop sieraden maken Creatieve workshops. Een geweldig originele en creatieve workshop in de lekkerste brasserie van Breda! Team Juweline legt jullie onder het genot van een heerlijke high-tea of lunch uit hoe je een super gave Chan" Luu style" wrap-bracelet gemakkelijk zelf kunt maken.
creatieve cursussen
Workshops en cursussen in Breda Cursussen-en-workshops.nl.
Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Breda. 27 november 2017. Doordeweekse lessen op maat in het tekenen, schilderen en portretteren. Begeleiding op maat Teken en schilder jij graag, maar kom je soms moeilijkheden tegen waar je een kant en klare oplossing voor zou willen vindenZou jij graag een specifieke techniek of. Schilderen, Natuur, Creatief, Persoonlijke Ontwikkeling. 29 november 2017. Tekenen en schilderen met lef. Atelier Liesbeth Verhoeven. Het accent ligt in deze cursus op teken en schilderplezier en durf. We gaan op muziek tekenen en op zijn kop maar u leert ook over perspectief, kleuren en compositie. Door te experimente. 16 december 2017. Workshop portretteren in pastel, noord-brabant.
creatieve workshop
Creatieve cursussen en workshops Creatief Atelier LunaCreatief Atelier Luna.
van 13.00 tot 16.00 uur. Creatief atelier Luna, Hartelweg 1 te Breda. Aanmelden voor nieuwsbrief. Wil je met een groepje vrienden, familie of collegas een creatieve workshop? meer info aanmelding. Creatieve cursussen en therapie in Breda Marielle Hassing 076 5423939 marielle.hassing@ziggo.nl.
creatieve cursussen
Creatieve workshops in Breda Workshoppen.nl.
Denk bijvoorbeeld aan een workshop Keramiek, een workshop Elkaars Hoofd Boetseren of een workshop Steenhouwen. Ook leuk: een workshop Smeden of een workshop Zandsculpturen. Daarnaast vindt u in de categorie creatieve workshops in Breda nog verschillende andere verrassende workshops. Zo kunt u gezamenlijk deelnemen aan een workshop Lipdub of een workshop Slippers Pimpen.
online spaarsysteem
Workshops in Breda Bredaevenementen.nl.
Op zoek naar een creatieve of verrassende workshop in het centrum van Breda? Bij Breda Evenementen kunt u voor uw groepsuitje of bedrijfsuitje de leukste workshops reserveren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Cursus Plat Brabants? Samen met vrienden of familie of met de collegas iets bijzonders doen?
Creatieve workshops in Breda 1001creatieveworkshops.nl.
Een geweldig originele en creatieve workshop in de lekkerste brasserie van Breda! prijswinnaar van o.a. het lekkerste lunchroombroodje van Nederland! Team Juweline legt jullie onder het genot van een heerlijke high-tea of lunch uit hoe je een super gave Chan" Luu style" wrap-bracelet zelf kunt maken.
De leukste workshops in Breda. Groot aanbod workshops in Breda! Workshopbreda.nl.
De Jongens Tegen De Meisjes. Workshop in Breda. Bent u op zoek naar een leuke workshop in Breda? BeleefBreda heeft een uitgebreid assortiment met zeer uiteenlopende workshops. De vele workshops in het centrum van Breda kunnen naar hartenlust gecombineerd worden.
Activiteiten in Breda.
In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan en wordt jullie kennis over Holland getest. Workshop tekstborden maken in Tilburg of Breda. 3250, per persoon. Vanaf 10 personen in Tilburg en vanaf 15 personen in Breda. Creatieve workshops Workshop tekstbord maken.

Contacteer ons