Meer resultaten voor workshop zwolle

Home
workshop zwolle
mozaiek workshops en cursussen in zwolle.
mozaiek workshops in Zwolle. Welkom bij Tipico Mozaiek Workshops. Zin om iets nieuws te leren en lekker creatief bezig te zijn? Dan ben je van harte welkom in mijn gezellige atelier. Ik organiseer mozaiek workshops voor individuen, groepen en kinderen, in mijn atelier of op locatie.
kookworkshop zwolle
Uitjes en Workshops in Zwolle Diner Doen biedt workshops en activiteiten in combinatie met uit eten gaan in Deventer, Enschede en Groningen. In 3 klikken kiest u de leukste invulling voor uw: vrijgeze
De goede bereikbaarheid van Zwolle zorgt er voor dat Zwolle ook zeer geschikt is voor groepsuitjes en bedrijfsfeesten van organisaties die zich buiten de stad bevinden. Soms kiest een groep er juist voor om een workshop en een diner in een andere stad te boeken, en dan is Zwolle een hele goede kanshebber!
bedrijfsuitje deventer
Bloomon Workshop Zwolle 2 augustus 2017 Tickets, woe, 2 aug. 2017 om 1830: Eventbrite.
Bloomon Workshop Zwolle 2 augustus 2017 in Barista Cafe Zwolle. Diezerstraat 109, 8011 RE Zwolle, Netherlands. Met de auto. Sla dit evenement op. Log in of meld je aan voor Eventbrite om evenementen op te slaan die je interessant vindt.
fotografie cursus zwolle
Workshop bloemschikken Zwolle.
Lijkt het je ook zo leuk om creatief aan de slag te gaan dan is een workshop bloemschikken bij Anja bloementrends in Zwolle echt iets voor jou! Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige workshop bloemschikken op onze lokatie, of bij jouw thuis.
sushi zwolle
Home Leuke workshops in Zwolle.
De citygames in Zwolle geven u de mogelijkheid om Zwolle eens in de vorm van een spel te leren kennen. Wij bieden citygames aan met en zonder spelleider. Met onze creatieve workshops kunt u eens uw eigen creatieve kant ontwikkelen. Van workshop handlettering tot het maken van je eigen stempels.
piggy spaarsysteem
Workshop Zwolle Monsterevents.
Voor Monsterevents is niets te gek, of het nu gaat om een workshop bonbon maken, een workshop naaktmodel tekenen of een humorworkshop, bij Monsterevents helpen wij u altijd verder. Buiten de vele workshops in Zwolle organiseren wij ook teambuilding, citygames en dinerspellen.
Workshops in Zwolle Uitjes in Zwolle.
Wat doen we. Groepsuitje Zwolle Workshop Zwolle Vrijgezellenfeest Zwolle Bedrijfsuitje Zwolle dagje weg Zwolleuitjes in Zwollestadswandeling Zwolleuit in Zwolledagje uit Zwollekookworkshops Zwolleevenmenten Zwolleactiviteiten Zwolleworkshops Zwolle Personeelsuitje Zwollebedrijfsuitje Zwollevrijgezellenfeest Zwollefamiliedag Zwollebedrijfsfeest Zwolleafdeingsuitje Zwollestadsspel Zwollegroepsuitje Zwolleteamuitje Zwolle. Pak m en Go. HELP, de Directeur is ontvoerd!
Creatieve workshops in Zwolle Workshoppen.nl.
Onze medewerkers hebben ruime ervaring met het organiseren van workshops. Zij kunnen u vertellen welke creatieve workshops in Zwolle passen bij welk publiek, welk doel er met een workshop bereikt kan worden en voor hoeveel personen een bepaalde workshop geschikt is.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Armbanden maken met deco drukkers. Armbanden maken met deco drukkers wordt een erg geslaagd en verrassende workshop. Basis workshop vilten. Een leuke, creatieve workshop vilten. In deze workshop wordt de basis van het nat vilten uitgelegd. Bonbons maken van fimoklei.
Workshop of vrijgezellenfeest Zwolle 15 tot 75 p.p.
Lipdub of filmuitje in Zwolle, kookworkshop, paaldans workshop, cupcakes leren maken, genieten van een high tea, workshop lachen, burlesque leren dansen, shaken tijdens een cocktail workshop, helemaal losgaan tijdens percussie workshop, bonbons maken in Zwolle, sushi of sieraden maken en salsa leren dansen.

Contacteer ons