Meer resultaten voor workshop limburg

Home
workshop limburg
workshop massage limburg Opleidingscentrum Kersten.
Bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Maastricht. Heb je een voucher gekocht om deel te nemen aan een van onze workshops, je mag kiezen uit een workshop naar keuze. Schrijf je in via het inschrijfformulier, klik op de datums bij workshop en kies de datum uit.
kookcursus leiden
Workshops van 15 tot 75 p.p.
Heerlijk om te eten, maar nog leuker is het als je ze zelf kan maken! Leer de kneepjes van het traditionele vlaaien maken nu in de hoofdstad van Limburg, Maastricht. Creativiteit wordt beloond tijdens deze workshop. Thuis zullen ze ook blij zijn met je bakkunsten want vanaf nu mag je voor iedere verjaardag een vlaai maken!
bedrijfsuitje limburg
Workshop landschapsfotografie in Limburg Dzidra Fotografie.
Geen producten in uw winkelwagen. Leerzame en gezellige workshop landschapsfotografie in Zuid Limburg. Bijna iedereen kan met een camera mooie landschappen fotograferen. Maar vaak zijn de resultaten niet bevredigend. Met een praktische workshop landschapsfotografie kun je meteen je opnames aanzienlijk verbeteren, zonder je dagenlang in theorie te verdiepen.
kinderfeestje sittard
Bakster kookworkshop ambachtelijk bakken nabij Maastricht en Valkenburg.
Workshops vlaai, brood en ander gebak. Tijdens een workshop vlaai, desem/brood of ander gebak wordt op ambachtelijke wijze door de deelnemer zelf handmatig het deeg bereid onder begeleiding van een ervaren bakster. We maken hierbij zoveel mogelijk gebruik van biologische en streek producten.
outplacementbureau rotterdam
De 10 beste cursussen en workshops in Limburg TripAdvisor.
Toerisme in Limburg. Hotels in Limburg. BB's' in Limburg. Vakantiewoningen in Limburg. Restaurants in Limburg. Wat te doen in Limburg. Foto's' van Limburg. Kaart van Limburg. Alle Limburg hotels. Hoteldeals voor Limburg. Zakenhotels in Limburg. De beste familiehotels in Limburg.
hema klantenpas
Workshops.
Dagvullend uitje voor groepen met mergelworkshop, lunch, boerengolf en afsluting met koffie en vlaai. 4520, per persoon. Workshop IJssculptuur maken. Unieke en professonele workshop ijssculpturen / ijsbeelden maken op uw eigen locatie. 3950, per persoon. Workshop Koken Zuid-Limburg. Hotel voor Groepen Limburg.
Workshop Limburg DagjeWeg.NL.
Limburg Workshop 48. Avonturenpark Valdeludo: ter land, te water en in de lucht. geopend, open op zondag, soms op maandag, soms op dinsdag, woensdag, soms op donderdag, soms op vrijdag, zaterdag. ECHT, LIMBURG Spring een gat in de lucht op de bungee trampoline, race vliegensvlug over het parcours in een elektrische kart en bouw een boomhut.
Workshops in Zuid-Limburg VVV Zuid-Limburg.
Laat je inspireren! Wat wil je beleven? Rondleidingen, excursies workshops. Abdijcross Kerkrade 19 t/m 21-1. Holy Moly Heerlen. Laat je inspireren! Bekijk de agenda. Bestel tickets voor de allerleukste uitjes. Kerst in Zuid-Limburg boek nu online! Laat je inspireren! Workshops in Zuid-Limburg.
Workshops Maastricht Maastrichtexcursies.nl.
Reserveer de Cursus Plat Maastrichts of neem deel aan onze workshop Beeldhouwen met Mergel, u kunt werkelijk alle kanten op bij Maastricht Excursies. Meer weten omtrent alle details van specifieke workshops? Neem contact op met ons op en bespreek alle details om uw workshop geheel op basis van uw eigen wensen vorm te geven.
Creatieve workshops in Limburg Workshoppen.nl.
Als enige provincie in Nederland wordt vooral het zuiden van Limburg gekenmerkt door een prachtig heuvelachtig landschap dat uitermate geschikt is voor onder andere fietsers en wandelaars. In Limburg kunt u onder andere deelnemen aan creatieve workshops als Action Painting Abstract schilderen, een workshop Keramiek of een workshop IJssculpturen.

Contacteer ons