Op zoek naar kinderfeestje dj workshop?

Home
kinderfeestje dj workshop
Lessen Dynamo Eindhoven.
2030: 2230: HHL040 Vrije Training housers. 1400: 2100: Fitness door Roel Ploum. 1700: 1830: BPM Junior DJ Cursus beginners door Yassine. 1930: 2130: BPM DJ Cursus beginners door Robert Bisschops. 1830: 1930: HHL040 Female Funk Beginners door Leonie van Andel.
dj huren
Het leukste kinderfeestje van Nederland! Pro DJ School.
We hebben voor alle kinderen limonade als je dit wil Tijdens de workshop mogen de ouders natuurlijk meedoen en fotos maken. Er is koffie en thee en als ouder kun je lekker zitten in onze lounge hoek. De DJ Workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gehouden worden in Amersfoort of Amsterdam.
Kinderfeestje Amsterdam
Kids DJ Jack is de populairste DJ voor kinderen van NL!
Home Kids DJ Jack. Kids DJ Jack: de kinder DJ specialist van NL voor elke kids party. het Kids DJ Jack logo. Kids DJ Jack is de kinder DJ die zich heeft gespecialiseerd in het draaien van muziek tijdens een kinderdisco of een tienerdisco. Het liefst zou deze kinder DJ op elk kinderfeestje draaien.
DJ
Feestje Workshop DJ of ProducerMaster Productions.
Feestje workshop DJ of Producer. Heb je een feestje en wil je een eenmalige workshop DJ of Producer met vrienden? Wij kunnen op bijna iedere locatie een workshop DJ of Producer verzorgen. Wij doen dit op kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, bedrijfsfeesten of teambuilding dagen.
goochelaar kinderen
DJ Workshop.
Om te zorgen dat je de perfecte ervaring krijgt, krijg je les van professionele en ervaren DJ's' op de allerbeste en nieuwste DJ apparatuur. Speciaal voor kinderen van 8 t/m 15 jaar hebben we een workshop voor kleine groepen van maximaal 4 kinderen.
BEATHEAVEN DJ workshops en cursussen Nijmegen.
Een workshop in Nijmegen inclusief 2 consumpties is al mogelijk vanaf 35, p.p. DJ workshop in het onderwijs. Als aanvulling op de muzieklessen of als culturele activiteit is een DJ workshop prima geschikt voor de bovenbouw van basisscholen of voor middelbare scholen.
DJ Workshop Kinderfeestje.
DJ Workshop Kinderfeestje. Welke kinderen dromen er tegenwoordig niet van om later een bekende DJ te worden? Maar waar begin je om deze droom uit te laten komen? Tijdens de DJ Workshop krijgen de kinderen uitleg over hoe de apparatuur werkt, en daarna gaan ze hun eigen feestje bouwen.
DJ Workshop voor kinderen Press Play Start the fun!
Voor wie is de DJ Workshop? Wij geven deze workshop vaak bij basisscholen, BSOs, campings, feesten, festivals of andere evenementen. We komen dan met onze dj-sets gemiddeld 30 tot 50 sets en geven een aantal workshops van een uur. Iedere school of ieder evenement is anders. Daarom denken wij graag mee met jullie situatie en komen we met een gepast voorstel. Wij verzorgen ook DJ Workshops voor kinderfeestjes. Bij jullie thuis of bij ons in de Studio in s-Hertogenbosch. Wil je een uniek en stoer kinderfeestje?
DJ School Breda Go-Kids Breda.
Bij DJ School Breda kun je alle kanten op, van Beatmixen" tot produceren of zelfs het vieren van je kinderfeestje. Voor de jongste kinderen is er de workshop DJ Kidz Play that Beat, waar kinderen in de leeftijd 6 t/m 11 jaar spelenderwijs leren omgaan met muziek.
DJ Workshop voor kinderen djproducer.school.
Openbare DJ Workshop. DJ Workshop voor kinderen en jongeren. De DJ Workshop voor kinderen en jongeren van djproducer.school is uniek in Nederland. Het is een spetterende en muzikale DJ Workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en jongeren van 12 tot en met 18 jaar.

Contacteer ons