Resultaten voor dj workshop kinderfeestje

Home
dj workshop kinderfeestje
Het leukste kinderfeestje van Nederland! Pro DJ School.
We hebben voor alle kinderen limonade als je dit wil Tijdens de workshop mogen de ouders natuurlijk meedoen en fotos maken. Er is koffie en thee en als ouder kun je lekker zitten in onze lounge hoek. De DJ Workshop is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en kan gehouden worden in Amersfoort of Amsterdam.
mijnonderdelenhuis.nl
Bijzonder dj kinderfeestje kinderpartijtje kids party.
Voor een bijzonder dj kinderfeestje hebben we speciale budget-versies, omdat het budget vaak wat kleiner is. Een kinderpartijtje moet tegenwoordig VETTEGEKGAAFCOOL zijn en je wilt natuurlijk wel hebben, dat alle vriendjes en vriendinnetjes achteraf vertellen dat ze DJ voor 1 dag zijn geweest op het beste kinderfeestje ooit! PRODUCER WORKSHOP KIDS.
dj huren
DJ Kinderfeestje DJ School Amsterdam.
Daarna gaan alle deelnemers zelf aan de slag achter de draaitafels en voelen ze hoe het is om dj te zijn voor publiek. De workshop eindigt met een zelf opgenomen mix waarin iedere deelnemer een aandeel heeft; een leuk aandenken aan een geweldige ervaring. Ruimte, eten en drinken. De ruime lounge in ons gebouw leent zich goed voor een kinderfeestje vóór en na de workshop.
DJ Amsterdam
DJ Workshop Rotterdam De dj leerschool van Rotterdam en omstreken.
Als je een stapje verder wilt en je de techniek van het draaien wilt verfijnen dan is er verdieping mogelijk. Er wordt dan extra aandacht besteed aan spelers, mixers en verschillende effecten. Ben je op zoek naar een gezellig bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje? Dan is een DJ workshop toch een origineel uitje.
dj kinderfeestje
DJ Workshop Kinderfeestje.
DJ Workshop Kinderfeestje. Welke kinderen dromen er tegenwoordig niet van om later een bekende DJ te worden? Maar waar begin je om deze droom uit te laten komen? Tijdens de DJ Workshop krijgen de kinderen uitleg over hoe de apparatuur werkt, en daarna gaan ze hun eigen feestje bouwen.
DJ voor feest
DJ Workshop voor kinderen djproducer.school.
Openbare DJ Workshop. DJ Workshop voor kinderen en jongeren. De DJ Workshop voor kinderen en jongeren van djproducer.school is uniek in Nederland. Het is een spetterende en muzikale DJ Workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar en jongeren van 12 tot en met 18 jaar.
goochelaar kinderen
Unieke DJ Workshop voor kinderen en jongeren op locatie.
De DJ Workshop sluit perfect aan bij de interesses van kids en jongeren. Wil je onze DJ Workshop op jullie evenement? Een kinderfeestje kan je vieren bij ons in de studio in s-Hertogenbosch. Jullie krijgen dan een DJ Workshop voor maximaal 12 kids.
Een DJ Workshop als kinderfeestje in s-Hertogenbosch of bij jullie thuis.
We geven een workshop waar jullie leren hoe het is om een DJ te zijn. In de finale gaan alle voetjes van de vloer. De kosten voor een kinderfeestje op locatie is afhankelijk van een aantal zaken maar start vanaf 30000.
DJ Workshop voor kinderen Press Play Start the fun!
Voor wie is de DJ Workshop? Wij geven deze workshop vaak bij basisscholen, BSOs, campings, feesten, festivals of andere evenementen. We komen dan met onze dj-sets gemiddeld 30 tot 50 sets en geven een aantal workshops van een uur. Iedere school of ieder evenement is anders. Daarom denken wij graag mee met jullie situatie en komen we met een gepast voorstel. Wij verzorgen ook DJ Workshops voor kinderfeestjes. Bij jullie thuis of bij ons in de Studio in s-Hertogenbosch. Wil je een uniek en stoer kinderfeestje?
DJ Workshop.
Om te zorgen dat je de perfecte ervaring krijgt, krijg je les van professionele en ervaren DJ's' op de allerbeste en nieuwste DJ apparatuur. Speciaal voor kinderen van 8 t/m 15 jaar hebben we een workshop voor kleine groepen van maximaal 4 kinderen.

Contacteer ons