Zoeken naar workshop bedrijven

Home
workshop bedrijven
Workshop Bedrijven-vacatures december 2017 Indeed.nl.
Dit bedrijf heeft vacatures voor Workshop Bedrijven. Word Innovation Maker bij s werelds grootste Technology, IT en Innovations Consultancy! Voor vacatures in Belgiƫ ga je naar Indeed Belgiƫ. Vacatures Blader door bedrijven Bladeren door vacatures Werken bij Indeed API Blog Over Indeed Helpcenter.
workshop teambuilding
Bedrijfsmindfulness.
Maar je ontvangt ook een cd met oefeningen zodat je na de workshop zelf door kunt gaan. De workshop maximaal 12 deelnemers vindt plaats op woensdag 23 juni, van 15.30 18.00, in You Meet Creative Valley, een inspirerende locatie voor het nieuwe werken in Utrecht.
workshop teambuilding
I ART Den Haag. Dansles, cursus fotografie, theaterles, tekenen, DJ.
workshop utrecht
Workshops yoga, meditatie en Mindfulness voor bedrijven Yoga-SuryaYoga-Surya. Workshops yoga, meditatie en Mindfulness voor bedrijven Yoga-Surya.
YOGA BIJ KANKER. Yoga-Surya in bedrijven. Wij verzorgen workshops yoga, meditatie en Mindfulness voor bedrijven in heel Nederland. U kunt kiezen voor een eenmalige workshop van een dagdeel 4 uur, of een verkorte workshop 2 uur. De volgende workshops bieden wij aan.:
outplacementbureau den haag
Workshops voor bedrijven bekijk ons aanbod workshops voor bedrijven bij Pitch-e.
Elke deelnemer ontvangt hier gedetailleerde feedback op van een ervaren presentator. Soms hebben bedrijven specifieke uitdagingen. Daarom kunnen we de workshop ook volledig afstemmen op jullie sector en functiegebied. Denk hier bijvoorbeeld aan een speciale sales workshop. Of een workshop ter voorbereiding van de presentatie van het jaarplan.
klantenpas
Workshop mindful werken in bedrijven.
Op basis van oefeningen uit de positieve psychologie en mindfulness formuleren medewerkers ter afsluiting van deze workshop een persoonlijk energieplan. Na een maand oefenen volgt een follow up bijeenkomst waarin resultaten worden gedeeld. Aanpak: Voorbereidingsgesprek met team vertegenwoordiger, een teambijeenkomst van 3 uur, e-mailcoaching en een follow-up bijeenkomst van 2 uur. Soms kan persoonlijke coaching noodzakelijk zijn om stress te verminderen. Meer over Mindful werken in bedrijven.
Mindfulness workshop zakelijk Verbeek Bedrijfstaichi. Mindfulness workshop zakelijk Verbeek Bedrijfstaichi. Email. Linkedin.
De workshop is geschikt voor beginners en zeker ook voor sceptische collegas. Soms is het mogelijk het thema van uw bijeenkomst terug te laten komen in de workshop. De informatie op deze pagina gaat over onze standaard mindfulness workshop, die geschikt is voor 5 tot 25 personen.
DIDGERIDOO WORKSHOP Bedrijven: Teamuitje WORKSHOPS.
Wie heeft er nou niet vroeger gedachteloos op stoelen en tafels zitten trommelen? De cajon is een vierkant getimmerde houten. Voor het onderwijs Voor bedrijven. U betaalt nu maar 1250, per persoon voor een 60 minuten durende workshop voor 15 personen.
Workshop bedrijven Smokefree.
Home Workshop bedrijven. Wilt u uw rokende medewerkers ondersteunen om bewust te kiezen voor een rookvrij leven en daarmee ook voor een rookvrije werkomgeving? De workshop voor bedrijven heeft als doel uw medewerker te motiveren om te gaan stoppen met roken, met eventuele vervolgbegeleiding van SmokeFree.
Workshop Performance Improvement Training voor bedrijven.
PIT voor bedrijven. Tijdens deze workshop leert Hans van Os jou en je collegas een aantal technieken, waardoor je beter met de druk van je werk leert omgaan. Dat leidt tot een beter concentratievermogen, helderder kunnen denken en een geoptimaliseerde geheugenfunctie.

Contacteer ons