Resultaten voor workshop amsterdam creatief

Home
workshop amsterdam creatief
WORKSHOP Agenda Happymakersblog.
Kinderdrukwerk workshop: De druktemakers. Door: illustrator Michael van Kekem. Delft, Atelier Indrukwekkend, Achterom 94. Verschillende cursussen drukwerktechniek bij het Grafischwerkcentrum in Amsterdam. Opleidingen via Kleuracademy.nl in Amsterdam. Amsterdam bij Club Geluk. Rotterdam bij Ja-wol. Amsterdam bij Handmade-heaven. Handlettering door Sudios Suz op locatie.
training creatief denken
Tips adressen voor creatieve kinderfeestjes Kidsproof Amsterdam.
Ben jij creatief? Maak dan wat moois op jouw feestje met je vriendjes en vriendinnetjes bij 020studio! Jij bent de ster voor óf achter de schermen tijdens het feestje van Fun-Film! Leuk: je verjaardag vieren in het Cobra Museum tijdens een creatieve verjaardagworkshop! Vier je feestje in het Keramiek en Viltatelier. Maak een dier of puzzel van keramiek! Vind jij het leuk om te knutselen en te naaien? Vier dan je verjaardagsfeestje bij Iek Textiles! totaal 54 resultaten. Pagina: 1 2 3 4 5. Naar de top. Leer Kidsproof.nl kennen. Voor bedrijven organisaties. Aanmelden tip of activiteit. Deel je tips met ons. Tip Kidsproof aan een vriendin. Volg Kidsproof Amsterdam.
workshop koken utrecht
Creatief Uitje, Creatieve Uitjes Amsterdam.
Kies uit verschillende workshops, vergadermogelijkheden en allerlei cursussen: collega's' gaan hier creatief met elkaar aan de slag. Sieraden en accessiores maken met kralen bij Beadazzled Amsterdam. geopend: s zondags gesloten. AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND Maak prachtige sieraden tijdens een workshop bij kralenwinkel Beadazzled.
creatief schrijven
MK24 Kunsteducatie opleidingen, cursussen en workshops.
18th oktober 2017 by Frederique Stutvoet. In het laatste weekend van oktober is het weer open atelierroute in Amsterdam Centrum en Oost. Het werk van meer dan 70 kunstenaars is te zien en te koop op verschillende plekken in de stad.
Make up workshop amsterdam
Creatieve cursussen en workshops Hogeschool van Amsterdam.
Al deze voorzieningen zijn buiten cursustijden te huur. Gepubliceerd door Afdeling Communicatie 31 mei 2017. 020 525 1414. Info voor werkenden. HvA in de stad. Volg ons op. 2017 Hogeschool van Amsterdam. De websites van de HvA maken gebruik van cookies.
graffiti amsterdam
Creatieve workshops in Amsterdam Workshoppen.nl.
Creatieve workshops in Amsterdam kunnen dienen als ontspanningen, maar zijn ook erg leerzaam en kunnen bovendien zakelijke doelen dienen. Zo kunt u gezamelijke een workshop Creatief Teamwork volgen en zodoende samen met een team of afdeling werken aan het groepsgevoel en het samenspel tussen de verschillende collegas of teamgenoten.
Workshop Amsterdam al vanaf 1450! Mokum Events 10 jaar ervaring.
Ons aanbod workshops is zo divers dat we voor elk groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam de juiste workshop voor je gezelschap weten te organiseren. Van de Cursus Plat Amsterdams tot een groepsuitje in Amsterdam, onze workshops zijn geheel op maat te organiseren.
CREA Het cultureel studentencentrum van de Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam Cursussen.
Theaterweekend bij Toneelgroep Amsterdam. Workshop De 4 elementen acteermethode. Beeldhouwen in steen. Etsen en andere druktechnieken. Modeltekenen en schilderen. Schilderen met olieverf. Tekenen en schilderen. Korte verhalen I. Korte verhalen II. Spoken word nieuw! Voor kinderen schrijven. Zeer korte verhalen. Documentary and Fiction. Drawing and sculpting in clay. DSLR film workshop new! Electronic music production I. Electronic music production II. Group singing I. Group singing II. Sculpting in clay. Your first novel. Creatief schrijven printversie.
Workshops en cursussen in Amsterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Sessies beginnen met een gezamenlijke bespreking van je materiaal en. Taal Cultuur, Theater, Schrijven, Creatief. Laser game amsterdam. Laser Game Amsterdam is een van de leukste uitjes voor zowel particulieren als bedrijven. Bij onze schitterende locatie kunt gratis parkeren en genieten van een hapje en/ of drankje. Lente retraite 21 tot 25 maart 2018 in harmonie zijn met jezelf. Lente Retraite 2018 In harmonie zijn met jezelf. Savita-WinterbergWil je een paar dagen helemaal aan jezelf wijden? In contact te zijn met wat je voelt en wiltLijkt het je fijn om drie. Spiritueel, Persoonlijke Ontwikkeling. In een atelier in de Amsterdamse Jordaan geef ik les in het goudsmeden. Met een groep van maximaal vier personen is er veel tijd voor individuele aandacht. De lessen worden gegeven op don. In deze cursus leer je de basisprincipes van de zeefdruktechniek zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt Tijdens deze cursus werk je met een eigen ontwerp of bestaand beeldmateriaal. Workshop hsp jij en de ander 27 januari 2018.
Workshop, creatieve en actieve workshops.
AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND Welkom! De joodse familie Hollander nodigt je uit voor een kijkje in hun huis en leven in het JHM Kindermuseum. Leer alles over joodse tradities en bak een joodse challe: een heerlijk gevlochten broodje. Brabantse Groepsuitjes: gezellige groepsactiviteiten!

Contacteer ons