Resultaten voor mozaiek workshop

Home
mozaiek workshop
Mozaiek workshops Zomerbloemen pluk tuin.
Een mozaïek workshop begint altijd met het uitzoeken van een ondergrond, wij hebben verschillende ondergronden in voorraad variërend in formaat en moeilijkheidsgraad. Om te bepalen hoe je werkstuk eruit komt te zien is het van belang om van te voren een ontwerp te maken.
mozaiek kopen
mozaiekcirkel.nl Mozaïek workshops en cursussen.
Skip to content. Ouder en kind workshop. Oktober Kindermaand 2017. Fotos en filmpje. Filmpje van tafeltje met thema Amsterdam. Filmpje van Klei tot mozaiek in Marokko. Werk van cursisten. Cursisten in actie! Project kamertje 100. Nieuwsbrief augustus 2015. Tentoonstelling 23 november 2014.
mozaiek foto
Home.
Workshop mozaïek is mogelijk voor alle leeftijden en ook voor mensen met beperkingen die meer hulp nodig hebben. Iedereen is welkom! Een workshop mozaïek t/m 10 personen is mogelijk in Oosterhout, of vanaf 6 tot 25 personen op uw eigen locatie.
mozaiek
mozaïek, Workshops, tegeltjes, kinderfeestje Mozasjiek.
Mozasjiek is een atelier gespecialiseerd in het geven van Mozaiek workshops. Gelegen in het pittoreske Winssen onder de rook van Nijmegen maar in het hart van het land van Maas Waal, kunt U in mijn atelier genieten van een leuke, gezellige maar ook zeker een professionele workshop.
plafonniere mozaiek
Mozaiek workshops mozaieken Oss.
Mozaiek workshop mozaieken. Welkom in de wereld van het mozaieken in Noord Brabant! Je maakt hier in een workshop kennis met de techniek van het leggen van mozaieken. Als beginner leer je in een mozaiek cursus een mozaik, steentje voor steentje leggen met de directe methode.
mozaiek badkamer
MosaicAffairs mozaiek workshop Creatieve workshop Amsterdam Mozaiekworkshops.
Klik hier voor Januari AANBIEDING 10 % korting. MosaicAffairs is een sfeervolle mozaïek Studio met een huiselijke uitstraling in Amsterdam waar diverse mozaïek workshops en andere creatieve workshops worden gegeven, zie workshop agenda. Al dan niet uit te breiden met een High Tea of Tapas.
kookworkshop brabant
Mozaïek Workshop centrum Haarlem.
Voor haar is het maken van een mozaiek schilderen met steen en glas. Je kan er volkomen je eigen creativiteit in kwijt en het is een heerlijk relaxte bezigheid. Anke wil graag haar passie voor het werken met dit materiaal delen met anderen. Workshop maak je eigen opbergdoosje.
Mozaek Workshops Tarieven.
Creatievelingen die bij Mozaek Lagarto een workshop hebben gedaan kunnen deelnemen aan het Open atelier. Als er geen workshop in de agenda staat is er elke donderdag, vrijdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur de mogelijkheid om zelfstandig aan je werkstuk te werken tijdens het Open atelier.
MOZAIEK ENZO.
Tevens verkopen wij alles op het gebied van mozaïeken en ben je bij ons aan het juiste adres voor mozaïekprojecten aan huis of bedrijf, school of buurtprojecten, keukenbladen, grafmonumenten en heel veel andere dingen van mozaïek, terrazzo of beton. Bekijk de foto's' en vraag naar de mogelijkheden. Mozaiek Enzo is verhuist! Workshop: Mozaieken voor beginners de luxe versie: zondag 7 januarI.
Mozaïek workshop GrachtenAtelier Utrecht.
Vervolgens mozaïek je je eigen fotolijst, schaal of dienblad geheel naar jou eigen smaak! We beginnen de workshop met een uitleg over de basistechnieken van het mozaïeken. Natuurlijk krijgen jullie aan het eind van de workshop je eigen creaties mee naar huis.

Contacteer ons