Meer resultaten voor graffiti workshop kinderfeestje leiden

Home
graffiti workshop kinderfeestje leiden
graffiti workshop
Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken Graffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht.
We kunnen elke dag van de week de workshop geven. Zelfs op zondag. De workshops worden gegeven door een ervaren docent met minimaal 10 jaar graffiti ervaring. Wil jij dit ook? Vraag een offerte aan via onze contact pagina. Kinderfeestje graffiti kunstwerk maken. 3.31 66.12% 49 votes. Client: Iedereen die zin heeft in een feestje. Date: september, 2014. Services: Graffiti, uitleg, spuitbussen canvasdoeken. Museum De Lakenhal Leiden Servicepunt 71 Leiden.
goochelaar kinderen
graffiti workshops, workshop graffiti Amsterdam.
Foto's' graffiti muren. Graffiti workshop Graffitifun. Graffiti workshops zijn ideaal voor een graffiti kinderfeestje, activiteit op school/instellingen, jeugdevenementen, vrijgezellenfeestje of een bedrijfsuitje. Zoek niet verder, wij hebben de uitgebreidste graffiti workshops maar te vinden! Een Graffitifun graffiti workshop valt altijd in de smaak.
kinderfeestje leiden
Kinderfeestjes, voor een compleet kinderfeestjes overzicht bij u in de regio.
Geschikt voor: Jongens en Meisjes. Kinderfeestjes in de regio Leiden. Graffiti workshop kinderfeestje. Wilt u een unieke en leuke graffiti workshop? Bij Graffitifun zit u aan het juiste adres. De kinderen worden begeleid door een echte professionele graffiti artiest en maken hun eigen graffiti paneeltje gratis op een graffiti muur spuiten!
kinderfeestje leiden
Graffiti workshops, leer graffiti spuiten, maak een graffiti kunstwerkGraffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam,
Heb je geen ruimte ter beschikking dan kunnen wij de workshop geven op de binnenplaats van ons eigen atelier in Leiden. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en waar wij de workshop geven.
outplacementbureau amsterdam
Graffiti kinderfeestje Graffitifun Leiden Kidsproof Leiden.
Met je vriendjes en vriendinnetjes een graffiti schilderij maken met je kinderfeestje. Echt heel cool! Jullie maken met elkaar 1 schilderij of ieder een eigen schilderij. De workshop wordt gegeven door een professionele graffiti artiest! Tijdens de graffitiworkshop krijgen jullie uitleg over de geschiedenis van graffiti, een uitleg over de ontwerpen, vormen en technieken. Daarna ga je onder begeleiding een eigen ontwerp maken op papier. Dat kan je naam zijn of een afbeelding of wat je maar wilt. Vervolgens ga je het in het echt uitvoeren met spuitbussen. Je wordt geholpen daar waar nodig. Inclusief papier en potlood om te ontwerpen, meer dan genoeg spuitbussen, diverse capjes, materiaal om op te spuiten en handschoentjes. Voor meer informatie klik je op de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt. Tip: zoek je nog meer leuke kinderfeestjes in Leiden en omgeving?
spaarsysteem
Graffiti feestje Colour Castle Leiden Kinderfeestje Kidzy.nl.
Waar worden de graffiti feestjes gegeven? De graffiti workshops geven ze op locatie of op de binnenplaats van ons eigen atelier in Leiden. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en waar zij de workshop geven.
kinderfeestje leiden
Graffiti workshop Leiden? Graffiti Workshops.
Een Graffiti workshop Leiden of een graffiti workshop kinderfeestje is op een creatieve manier een feestje of bedrijfsuitje vieren. Spelenderwijs leren wij je alle graffiti technieken, en komen we samen tot een prachtig eindresultaat! WIJ BIEDEN MEER DAN EEN GRAFFITI WORKSHOP LEIDEN.
Graffiti feestje Colourcastle Kidsproof Leiden.
Dat is een coole Kidsparty! Aerial Yoga kinderfeestje. Een superleuk feestje waar je van gaat zweven: Aerial Yoga party! Volg Kidsproof Leiden. Volg ons op Instagram. Like ons op Facebook. Volg ons op Twitter. Lees onze nieuwsbrief. Ontvang onze nieuwsbrief. Graffiti feestje Terug naar vorige pagina. Haagweg 4 C122311, AA Leiden. Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Graffiti spuiten tijdens je partijtje! Dat kan in Leiden bij Colourcastle. Dit is echt een té cool feestje! Je leert de skills van graffiti spuiten, je gaat brainstormen wat je gaat maken en dan maak je met elkaar een echt kunstwerk. De deelnemers doen zoveel mogelijk zelf, maar is natuurlijk wel begeleiding. Je krijgt beschermende kleding aan. De verf ruikt wel een beetje, dus het fijnst is om buiten te spuiten, maar binnen kan ook. Colourcastle verzorgt alle materialen zoals de spuitbussen, ezels, canvasdoeken, oefenplaten en beschermende kleding. Je hoeft nergens aan te denken. Je kunt het feestje ergens thuis organiseren mits geschikte ruimte. Maar het kan ook op de binnenplaats van het atelier van Colourcastle. Verder zijn er in Nederland wel 40 plekken waar je legaal graffiti kan spuiten en ook daar kunnen ze de workshop geven.
Graffiti workshops muurschilderingen Kleurrijk creatiefGraffiti, muurschilderingen, graffiti workshops, graffiti workshop, kinderkamer, spuitbus, teambuilding, uitje. Leiden, Rotterdam, Den Haag, Amst
Tropisch speeltafereel in Leiden Noord. ColourCastle is een gerespecteerd graffiti bedrijf dat meedenkt en daar waar nodig advies geeft. Een muurschildering zorgt voor een prettigere werk of leefomgeving. Onze workshops zijn inspirerend en on point. Doe je mee? Vraag nu een offerte aan via onze contact pagina. Leuke" en duidelijke graffiti workshop gevolgd samen met mijn zus.

Contacteer ons