Resultaten voor workshop Kinderfeestje

Home
workshop Kinderfeestje
Tips adressen voor creatieve kinderfeestjes Kidsproof Almere.
De zoetste workshop! Kies uit het maken van een taartje of cupcakes of huur alles om dit @home te doen. Ivonne's' zeep en meer. Een bijzonder kinderfeestje bij jou thuis: Zeep maken met Ivonne! Bij Glamour Faces kun je een heus Frozen feestje vieren!
Thema kinderfeestje
Tips adressen voor creatieve kinderfeestjes Kidsproof Amersfoort.
Workshop sieraden maken. Bij Bead-Box is het altijd een feestje! Slingers, hippe kralen, vrolijke bedels en nog veel meer. Kinderfeestje bij Seleniet. Bij Seleniet Kunst kun je ook je kinderfeestje vieren; je lekker uitleven op speksteen. Kiest je kind een tijger of een elfje, bij Magnifique4you wordt je kind supermooi geschminkt!
workshop koken utrecht
Tips adressen voor creatieve kinderfeestjes Kidsproof Twente.
Zoek je een leuke creatieve workshop of kinderfeestje? Ga dan eens naar Atelier Nonart in Almelo! Kralen en Beauty Feest. Een creatief en beauty feestje? Maak dan je eigen lipgloss en pimp een spiegel bij Kralen Kitsch! Lijkt het je ook leuk om met je kinderfeestje creatief met hout bezig te zijn?
goochelaar inhuren kinderfeest
Kinderfeestje Cupcake Workshop Kinderfeestje.
Bekijk hieronder onze upgrade! Kinderfeestje Cupcake Workshop Plakje cake versieren Zakje chips: 1995., Kinderfeestje Cupcake Workshop Plakje cake versieren Zakje chips Pannenkoeken Menu: 2495., Programma is inclusief.: Een kinderfeestje kun je al doen met een kleine groep vriendjes en vriendinnetjes.
workshop goochelen
Kinderfeestjes en workshops Workshops 4 Kids.
Ben je op zoek naar een leuk, origineel en betaalbaar kinderfeestje? En vind je het leuk om creatief bezig te zijn, bekijk dan het aanbod van Workshops 4 Kids eens. Voor alle kinderfeestjes en workshops gelden de volgende afspraken.: minimaal 6 kinderen. geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar, tenzij anders vermeld staat. de kinderfeestjes en workshops kunnen bij de jarige thuis gegeven worden. ik neem alle materialen en voorbeelden mee. voor de jarige is er na afloop een kleine verrassing. ik reken 025, per kilometer aan reiskosten. Mocht je liever thuis geen troep hebben, dan kom je gezellig naar het Krea" Lokaal" in Sliedrecht. de kinderen worden ontvangen met een glaasje limonade en iets lekkers. voor de jarige is er na afloop een kleine verrassing. De kinderfeestjes en workshops zijn uit te breiden met onbeperkt poffertjes of broodjes knakworst. Extra bij te boeken. poffertjes met poedersuiker. Hoe te reserveren? Stuur een mail naar info@workshops4kids.nl met de volgende informatie. naam van de workshop.
spaar rentes
Workshops voor kinderen 4kids-4crea.
Data's' voor de workshop en kinderfeestjes worden in overleg afgesproken na bestelling in de webshop. Voor alle kinderfeestjes en workshops gelden de volgende afspraken.: Minimaal 4 en maximaal 8 kinderen. meer kan ook ligt aan de locatie waar u het kinderfeestje wilt houden.
workshop goochelen
DJ Workshop voor kinderen Press Play Start the fun!
Wij geven deze workshop vaak bij basisscholen, BSOs, campings, feesten, festivals of andere evenementen. We komen dan met onze dj-sets gemiddeld 30 tot 50 sets en geven een aantal workshops van een uur. Iedere school of ieder evenement is anders. Daarom denken wij graag mee met jullie situatie en komen we met een gepast voorstel. Wij verzorgen ook DJ Workshops voor kinderfeestjes. Bij jullie thuis of bij ons in de Studio in s-Hertogenbosch. Wil je een uniek en stoer kinderfeestje?
Kinderfeestjes Den Haag Cake, Bake Love.
Vier gemakkelijk een kinderfeestje bij jou thuis met De CakeBox cupcakes, boltaartje of minitaartje. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Maandag: 1100: 1800: uur. Dinsdag: 930: 1800: uur. Woensdag: 930: 1800: uur. Donderdag: 930: 1800: uur. Vrijdag: 930: 1800: uur. Zaterdag: 930: 1700: uur. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en onze workshopdata! Ja, ik wil mij aanmelden Contactgegevens. Koningin Julianalaan 166. 2274 JN Voorburg. Telefoonnummer: 070 75 36 440. Volg ons via Facebook Menu. Aanmelden voor een workshop.
Kinderfeestje Mamyloe.
Kinderfeestje Phoebe Schminkt. Phoebe kwam langs op het kinderfeestje voor een schminksessie en een glittertatoeage workshop. Prachtige schilderingen op de kindergezichtjes: een elfje, een prinses, een ijskoningin, een beer. Kinderfeestje Phoebe Schminkt. Plan een route naar Kinderfeestje Phoebe Schminkt. Kinderfeestje bij Mariseva Creations.
Workshops/Kinderfeestjes Banketbakkerij-Chocolaterie Looijenga.
De chocolaatjes worden op een eigengemaakt chocolade presenteerblaadje gelegd en, voorzien van een kaartje en lintje, in een vensterdoosje meegegeven aan de deelnemer. Naast bovenstaande workshop zijn er nog diverse andere workshops te reserveren. Wij bieden de volgende workshops aan: m arsepeinen roos maken, marsepeinen egel maken, marsepeinen bonbons maken en bonbonnière maken. Mocht u hier meer informatie over willen of deze wensen te reserveren, neem dan contact met ons op via onze contactpagina. I nformatie Kinderfeestje.

Contacteer ons